My name: mama baba and Danish
My Fotopage: http://lonelytoones.fotopages.com/
About me:
From: United Kingdom
Camera:
Sony
Other: DSC-P200
Sony
Friends:
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
muai mohamed
Latest entry:F & M Kids Apparel
Check out our Facebook page. Thanks and happy shopping. http://www.facebook.com/pages/F-M-Kids-Apparel/187027704692141?sk=wall View this Fotopage entry
Lia hafiz
Latest entry:Makan2 @ Mdm Kwan
Before puasa last year (August 2009), we all went for makan2 @ Mdm Kwan...emmmm yummy... asam kepala ikan paling best.. :P View this Fotopage entry
sis take over...
bEe Apis
Latest entry:MiQa dalam .......
View this Fotopage entry
tembamnyer anak mama nih!
mama adee
Latest entry:Adee n cousin Zhariff
View this Fotopage entry
Kay Hamie
Latest entry:Di Kota Keriangan ;)
View this Fotopage entry
faisal jamaluddin
Latest entry:SLIGO TRIP
First time in Sligo..went up on friday night. Took us 2 and half hours to drive up. Nice, quiet and calm place. Saturday started with big breakfast courtesy of our hostess, Zariena (thank you so much!! Still cant get over how much she cooked for us!) Then the trip started at the Glencar waterfall. Beautiful small waterfall as compared to the ones we have back home :-D But it was still very beautiful and we enjoyed the freash breeze. Then we drove to Manorhamilton, another small town and from there we spen... View this Fotopage entry
Mrsm Pasir tumboh
Latest entry:ajue's
View this Fotopage entry
Along & Adik
Tania Fiza Rozlan
http://imageshack.us() By http://profile.imageshack.us/user/taniafiza(taniafiza) View this Fotopage entry
noor kamilah
Latest entry:nangis..
Dah lama tak update fp ni..ni gambar terbaru izhar, amik 21/2/2009 lepas masa kenduri Diana kat wangsa maju..masa ni izhar tgh moody, tak nak ngan semua org..nangis je..berlinang air mata..hehe..cian dia.. :-S View this Fotopage entry
marzuki & famili
Safiyah Maisarah
Latest entry:Autumn series
Cuaca tersangat la ok hari ni..dah 3 bulan tak pegi car boot sales..so hari ni kami pergi old cotes..saja mencuba nasib kot2 ada terjumpa barang2 yg best ke..tapi macam biasa la, Yaya yg dapat paling banyak barang..memandangkan matahari tgh ada lagi..so kami pun pergi botanical garden..dah lama sebenarnya nak pegi sini nak amik gambar utk autumn..tapi weekend asyik bz je..weekend ni je yg rasa rileks sket..dah nak masuk winter dah..daun2 pun dah banyak gugur..more pics at http://blog.safiyahmais... View this Fotopage entry
SaLwaNi SHaaRi
Latest entry:Raya 2008
View this Fotopage entry
raya kedua
Nabilah Huda and Najihah Huda
Latest entry:Apple Picking!!
Meh layan gambar Kakak ngan Angah masa gie apple picking kat Chester.. Banyak buah nie.. Nak mula dari mana yek? Ada apple hijau.. Ada apple merah.. Ada pear.. Bergaya ayu le tu konon.. Nie lagik sorang.. Bergaya manja.. View this Fotopage entry
Nie namanya gaya perut kenyang..
eyla yusuf
Latest entry:Apple Picking and BBQ Mackerel
Oleh kerana plan nak petik apple tak jadik masa trip ke Cornwall hari tu, maka hari nie kitorang ke Chester untuk memenuhi hasrat tersebut.. Seawal pukul 9 pagi kitorang bertolak ke Eddisbury Fruit Farm dan tiba lebih kurang pukul 11 pagi.. So, budak-budak seronok le tengok apple merah berlambak-lambak atas pokok.. Si Angah dok petik epal, gigit sekali pastu buang dan nak petik yang lain pulak.. Punya le seronok diorang sibuk nak petik buah.. Antara buah yang ada ialah apple merah, apple hijau, pear... ... View this Fotopage entry
Budak-budak asyik main je le..
bibi zainah pathan
Latest entry:OXFORD
View this Fotopage entry
Haziq Fayyadh Faheem
Latest entry:Pindah..Jom Pindah...
Kami Telah berpindah ke http://haziq-fayyadh-faheem.blogspot.com KENAPA???? Kerana Kami Tak nak sokong Israel.... View this Fotopage entry
ojie nasir
Latest entry:Katakan Tidak pada Spekulasi
Entry sebelum ini terpaksa dibuang disebabkan komen2 yang agak marabahaya dari anda.. Apa yang saya boleh nyatakan ialah, ia hanya pemberian ikhlas dari seorang kawan, tidak lebih dari itu.. Harap maklum.. :-> :-> :-> View this Fotopage entry
Zubaidah zyZyPhuS
Latest entry:I C E C R E A M
cuti skolah ari tu, aku n family balik taiping..sepupu kawen..jd, bile majlis dh slesai..kiterowg pn pikir :you_crazy: ..nk p mana pas ni..spt biase..zoo taiping laa..maka, kami beramai2 p sane..memeriahkan 'majlis' :-D ..stlh penat lelah kami berjalan dlm zoo tu, beli lah ais krim..bg menghilangkan dahaga dn kelaparan...di sini, jemput lah melihat keenakan kami menikmati ais krim..slurpp..sedapzzzz :-D aaaaaaaaaaaa* View this Fotopage entry
Pak Tam
syerrylina abu latifei
Latest entry:Family gathering @ Residence Desa Lagoon Resort
our family gathering at PD. thanks to adi sbb booking this resort. company aku punye tak cantik cam ni...hahaha!! next time ko book lagi eh! we had dinner at our fav ikan bakar place. thanks to mak sbb belanja. although it was a very short vacation, we realllly had lots of fun together.. View this Fotopage entry
Sufiah Lamin
Latest entry:hana 8 mths
View this Fotopage entry
THINGS FROM STUDENT LIFE
Latest entry:Tokyo Disneyland-29/5/2009
View this Fotopage entry
zainal rasyid
View this Fotopage latest entry
gambar kenangan dgn Kak Timah
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
Love Actually
Latest entry:XCLUSIVE: My Best Friend's Wedding :)
Venue: Dewan Sg. Nibong, Penang Date: 26 May 2007 Time: 1200 - 1800 hrs CONGRATULATIONS DEAR HUZEI & AMIN :flowers: Wishing both of you happiness & lead a prosperous life with cute little kids SOON..:group_hug: LOVE, Eta & Family :-) malam berinai & pagi akad nikah: with my best friend ever.. :-) a fine, sunny morning with a fine, adorable couple :-) lovely couple in bronze: bagai strawberry bercoklat dibelah 2 :-) huzei's soulmate & mine..: oops, tak sempat smile... View this Fotopage entry
hubby & wifey :x
nzarira abdrahman
Latest entry:Jalan-jalan kat Taman Gelora, Kuantan
View this Fotopage entry
Rosliza Arifin
Latest entry:Amzar Hafiy...tunggu......
ok ke tak ni taktau la...kalo boleh masuk...Alhamdulillah View this Fotopage entry
jom..umi n abah...
Anees Liyana Nik Zainalabidin Ezanee
Latest entry:Holiday to Amsterdam, Netherland
View this Fotopage entry
Mary Arden's House Farm
Haryati Yaacob
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016