By: mama baba and Danish

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Jul-2006 11:32 Email | Share | | Bookmark
Adam Danish Muhamad Azizi

masih dlm pewut mama
First hug.keluar2 je terus isap jari.Danish lapa la mama :D
Abah's first hug :D
View all 11 photos...
Wah dah lama rasanya tak update fotopage ni.huhu..bukan ape malas sbenarnya.mmg nak update tp bila asik tangguh tangguh, lama2 jadi tak update lah jawabnye. Ni gambar Danish pon dah dekat sbulan baru dpt aura utk update.Hari ni dah 31 July 2006.Dah hampir sebulan Danish dilahirkan kedunia ni. Zuriat yg ditunggu-tunggu. hmm so kat sini ada beberapa gambar Danish masa baru lahir.

Adam Danish Muhamad Azizi
Zakiyah Hassan
3.024kg (Now nearly 4kg already
Normal Delivery
11.32am 4th July 2006 Tuesday
Jessop Wing, Sheffield.

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.Dan yang paling best skali masa kat hospital dapat single room dan chentaku dan ma dpt tunggu kat hospital.tido ngn aku sama2.heheh org lain tak penah2 dpt org tunggu mcm tu.kol 9mlm je kena balik.tinggal la sowang2 ngn baby kat hospital. Tp mungkin nasib aku baik hari tu.




Thursday, 30-Mar-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Visit London Year 2005 (17-18 Sept 2005)

menuju ke london eye
house of parliament dlm cahaya matahari jd gelap plak :D
millenium bridge kot
View all 18 photos...
Ellopsss...kwn2ssss..ini sbenarnya gamba lama dah.tahun lps tp aku malas nak upload.lagi pon gamba pixels sikit.so x clear sgt.tp dah yus agak boring tgk muke tembam ku...so aku pon upload la gamba ni. mengimbas kembali kenangan dikala aku kurus comel kiut dulu. jgn mare aaa....ni masa ni lps kejadian 7/7 kat London.masa pegi tu seram gak aku dibuatnya.dah la naik tube kat King's Cross.hua hua hua.terasa semacam jek.dah la kat luar dan bwh tanah tu byk construction.nampak sgt la..first time aku naik tube..huuuu..baca doa byk2..mengucap byk2..dah la dalam kebawah..pastu tube dia lak dah agak usang gitu.bunyi nya plak hahaha tayah ckp la.kekeke kelakar pon ade. tp first day tu aku jln kaki jek ronda2 kt tepi sungai thames ngn jln2 kat westminster.penat tp ok la leh amik gamba. so ini je gamba digital yg aku adeeee...lain sume manual. enjoy my slim picss... [ko dah tgk kot sket yus]

p/s: latest pics coming soon!!! Freezing Bruges in d making.


Saturday, 25-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan @ Nottingham

ini dia Robin Hood!!!
posing sket ;)
berdua plak..
View all 8 photos...
setelah seminggu aku tak keluar rumah dengan bosannya dan tak tau nak buat apanya..pada hari sabtu yg lepas aku telah menjalan2kan diri ke Nottingham. tak berapa jauh dr Sheffield. tak plan pon.pegi pon dah lewat.kol 1pm lebih baru btolak..so takde ape yg dpt aku jalankan melainkan melihat2 bandar Notts saje. takpelah janji aku x dok rumah. boring bangettt sihhhh....so enjoy my pics.. cute huh













Sunday, 19-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Keberangkatan Pulang Dr Baiduri dan Dr. Azam

abg azam,k baiduri, iman & afifah
geng2 Tinsley memberi lambaian terakhir
geng2 macho lak ;)
View all 11 photos...
hmm..selepas hampir 10 bulan aku bermastautin kat Sheffield umumnya atau Tinsley khususnya, aku kehilangan seorang lg jiran yg tinggal tak berapa jauh dr rumah ku. huhuhu..kini mereka telah selamat berangkat pulang ke Malaysia utk meneruskan khidmat mereka sebagai pendidik anak bangsa. tugas mulia tu. kak baiduri dan abg azam antara org yg banyak membantu aku dan chentaku masa mula2 kami sampi di sini dulu.maklumlah masa tu takde kereta lg.abg azam la yg bwk kitorang g klinik nak register GP, bwk kitorang g carboot dan mcm2 lg la. kak baiduri ni kat Tinsley ni kire dia lah chef kalo ada aktiviti masak memasak. mmg best dia masak. di sini aku upload kan sedikit gambar yg sempat di ambil pada saat2 keberangkatan sbgi kenangan....gambar angkat brg 3 hari sblm tu tak smpt ambik.. semoga berjumpa lg di tanah air terchenta..!!!




Thursday, 26-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Keropok Lekor

dah siap uli..yg ni terlebih tepung sket.egegege...
rebus smpi timbul,mcm wat ondeh2 gak
dah siap rebus
View all 6 photos...
heheh baru2 ni hati ku meronta2 nak makan kopok lekor.ini semuanya bahana dpd suraya. dia suh aku tgk blog membe dia.pastu ada gamba kopok lekor.air liuq aku tros meleleh.tingin nak makan kopok lekor.lama punye aku tunggu.nak dptkan resipi, nak g cari tepung, nak g kedai dan mcm2 lagi lah. namun setelah menanti dan melalui pelbagai rintangan...hehehe akhirnye dapatlah aku buat kopok lekor ni.ye lah nak beli mana ada jualkan.nak tanak aku pon buat la..actually nak buat kopok lekor ni bukannye susah sgt. guna ikan, tepung kanji (tapioca flour) ngn garam.siap. ni dia gamba kopok lekor ku.wpn x de lah sesedap mana, tp buleh la..melepaskan perasaan nak mkn tu..hihihihi....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net