By: mama baba and Danish

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 15-Sep-2006 10:35 Email | Share | | Bookmark
Tepung Gomak

 
 
 
View all 4 photos...
Muka Danish ni sensitif.2-3 hari lepas lahir terus kena heat rash.hmm..apa lagi mama letak la calamine lotion.bagi sejuk sket.jadi lah tepung gomak gitu.hari tu siap pegi kedai lagi dgn muka bertampung gitu.lantak la..takkan nak basuh plak.hehehe.




Friday, 15-Sep-2006 08:05 Email | Share | | Bookmark
Danish Tengok Tv...

 
 
 
View all 10 photos...
heheh..pagi2 Danish in a good mood.so blh la main-main ngn dia.so apa lagi mama pon amik kesempatan buli Danish.hehehe...skang ni Danish dah pandai tgk tv.Dan suke dah dok lepak dpn tv.senang sket keje mama.Dan satu lg suke tido sambil duduk.mcm gambar tulah.tp kena pegang la.skang ni kalo nk tido x mo dah dodoi smbil baring.kena letak duduk.eii mcm2 la Danish ni..tp apa pon seronok melayan kerenah dia...heheh..except for 1 thing..bile Danish nangis for nothing n mama dah buat mcm2 to make you stop crying but u keep on crying until Baba balik.adoiiiii..tension kejap masa tu.heheh lps tu bile Danish tido like a big boy...rasa tak puas tgk muke Danish.and i feel like i wanna hold you for the rest of my life!!!...tp kesian lak kt dia..kang lemas plak..hahaha...







Wednesday, 23-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
First Time Naik Bouncer

 
 
 
View all 5 photos...
Hihihi..dah lama tak update fp ni.maklumla sibuk semenjak Danish dtg dalam hidupku.kdg nak makan, nak uruskan diri sendiri pon x sempat.asik kena uruskan dia jek.Tok Ma dah balik.So..kehidupan mama Danish agak tunggang terbalik sket la.tu takde masa sgt nak lepak dpn komputer ni. Ni gambar ni pon takde la yg terbaru..ini masa Danish mula2 naik bouncer.Masa tu dia nangis.Dah tatau nak buat cemane..bwk dia naik attic.pastu ternampak bouncer.hmm nak try lah letak dia atas ni.b4 ni dh try letak.tp masa tu dia kecik lg.x cukup berat lg. Bile letak dia atas tu..pasang music dia..tros dia senyap.hehehe..dah blh pakai benda ni rupenya..fikir ku didalam hati.Dah tu apa lg..tros la bawak turun benda tu.Pagi2 itu lah keje Danish.dok atas bouncer.tendang2 kaki..keluarla bunyi2an.suke la dia.blh la mama dia wat breakfast.


Wednesday, 2-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Special from Auntie Yus

 
This picture is specially contributed from Autie Yus for my beloved Danish.Thank you so much auntie yus. mama danish tak berapa reti nak edit2 gambar ni.so, to show my big appreaciation to auntie yus, mama put this picture here, w/pn dah ade kt fp autie yus.nanti bile Danish besar Danish tgk la yea. nak letak video Danish kat sini tp i don't know how. if anybody out there who knows how to do it, pls tell me kay..



Monday, 31-Jul-2006 22:54 Email | Share | | Bookmark
Danish Lagi....

frist time in carseat
siannye....terlentok kepala...
 
View all 7 photos...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net