By: mama baba and Danish

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]
Thursday, 3-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Eid @ Sheffield

 
 
 
View all 12 photos...
Hmm..hari ni hari raya 3 nov 2005...kat sini puasa sehari awl dpd m'sia. tp raya sama tarikh..tapi kt m'sia lg awl sbb sini lewat 8 jam.tak aci betul.heheh..sayu pilu bile dengar takbir raya.rasa nak menitik je air mata.tapi bile tgk org lain sume cool, control...control...hehehe..maklumla first time tak dapat balik raya, first time beraya di perantauan.sedih wooo..nasib baiklah ada chentaku disisi...dan kawan-kawan pengubat rindu pada suasana kat kampung halaman. walau apa pun raya kat sini tetap meriah.rasanya lg meriah dpd kt m'sia. makanan dari utara smpi ke selatan, mcm2 ada.pulut kuning ada, pulut putih ada, satay ada, roti jala ada, mi bandung ada, mihun sup ada, nasik minyak ada. dan macam2 lagi la..pendek kata sume buleh rasa. kalao dah bjalan raya tu, perut ni pergh...penuh semacam jek. balik rumah penat..bumm tido..hehehe..kat sini ada sket gambar masa raya to share with u all frens n family out there!


Sunday, 25-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Fruit Picking

me n iman
erm..epal...
nyam nyamm...
View all 12 photos...
ini pon gambar sblm puasa lg. time ni musim buah apple n pear.so kitowang pon ambik lah kesempatan utk petik buah diladangnye. bersama ngn kak baiduri+ abg azam n family kitowang pon pegi la lps g carboot kt Oldcote. So, here are a few pics while we were picking.



Sunday, 11-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BBQ at RotherValley

tasik kt rothervalley, ada perahu layar, kenu dan mcm2 ada.
aktiviti bermula,payah betul nak hidupkan api ni
kata abg hazri; huh x idup lagi api ni.bile aku blh mkn ayam ni.
View all 13 photos...
Ini sebenarnya aktiviti b4 puasa lagi. memandangkan bulan puasa dah dekat, so kitorang geng-geng Tinsley ni arrangela satu aktiviti makan2 sambil bergumbira dan bermesra sebelum menjelangnya puasa. tp yg sedihnya hari ni mmg le sejuknye.angin plak kuat.sume x bajet sejuk..menggigil la sume org sbb pakai jaket nipis jek.maklum la summer kan. tp pape pun kitorang tetap enjoy sambil ber'BBQ', borak2 dan makan sambil kanak-kanak bermain riang.





Thursday, 1-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Blackpool and Lake District

baru sampai. lps check in caravan. keluarga abg hazri
dgn kak ina
dah sampai
View all 27 photos...
hmm agak lama masa yg diambil oleh ku utk upload gambar2 g Blackpool.kire2 sebulan stengah yg lalu (22nd - 24th of July).bukan ape..tadek masa campur malas.heheh.ok ni aku uploadkan utk tatapan rerakan skelian.ini adalah edisi jalan2 yg pertama sejak aku menjejakkan kaki ke bumi Sheffield ini. heheh..hmm banyak ni je leh upload, sbb lain gambar pakai kamera biasa. ini kamera x buleh store gambar byk2. memori tak cukup. okess..jumpe lagi di lain ketika.




Friday, 1-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
skodeng

ikut tingkap
oit buat ape tu!!
abg pegi skool


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net